Szolgáltatások
Szolgáltatásaink

Gépjármű beszerzés

Legyen szó új vagy használt gépjárműről az Autóflotta - Avis Lease elvárásainak megfelelően a kívánt típusú gépjárművet megvásárolja az Ön számára. A gépjárműveket forgalomba helyezéséhez szükséges hatósági ügyintézésen túl a teljes körű biztosításkötést is elvégezzük tovább az évszaknak megfelelő műszaki készültséggel, adjuk át a járműveket. A gépjárművet előre egyeztetett helyen vagy akár az Ön telephelyén is átveheti.

Finanszírozás


A kívánt gépjárművet EUR és HUF alapú finanszírozási konstrukcióban tudjuk biztosítani az Ön számára. Az Euro alapú finanszírozás esetén Ön a havi bérleti díjak, illetve a maradványérték tekintetében árfolyamkockázat viselésével szembesül, de lehetőséget biztosítunk arra hogy EUR-ban történő fizetés esetén ettől a kockázattól mentesítsük.

Finanszírozási termékeink segítségével Ön rugalmasan választhat a futamidők között 12 hónaptól egészen 48 hónapos vagy akár 60 hónapos tartósbérleti szerződéssel, tudjuk finanszírozni a gépjárművét.Szerviz flottamenedzsment

Az Autóflotta - Avis Lease saját budapesti műhelyein túl biztosítja a gépkocsik javíttatását országosan és a külföldön egyaránt. Szerződött szerviz partnereink magas minőségi követelményeknek felelnek meg.

A szerviz csomagjaink terhére a meghibásodásból, természetes elhasználódásból, kopásból eredő javításokat és a kötelező ellenőrzéseket végezzük el, melyek magukba foglalják:

az időszakos szervizeket, amelyek a gyártó előírásai szerinti időtartam és futásteljesítmény függvényében történő ellenőrzések, alkatrészcserék és a
jogszabályok által szabályozott felülvizsgálatok: műszaki vizsga, környezetvédelmi zöldkártya.

Az alábbi szolgáltatási csomagokat kínáljuk ügyfeleinknek.

  • Szerviz I, mely szolgáltatási csomag a gépjármű gyártója által előírt kötelező szervizek költségeit tartalmazza

  • Szerviz II, mely szolgáltatási csomag a gépjármű gyártója által előírt kötelező szervizek költségein túlmenően a rendeltetésszerű használat mellett biztosítja a kopó/forgó alkatrészek javításának/cseréjének költségeit is.


A gépkocsik szervizelésének megszervezésében ügyfeleink igénybe vehetik hozom-viszem, sofőr szolgáltatásunkat, menetképtelen autó esetében assistance szolgáltatásunkat vagy a teljes kiszolgálás érdekében munkatársaink személyes jelenlétükkel állnak rendelkezésére.

Javítási igények engedélyezése, ellenőrzése:

A gépkocsi szervizben történő leadását és az ügyfél javítási igényének rögzítését követően a javító munkatársai az igényelt, észlelt és feltárt hibákról tételesen tájékoztatják az Autóflotta - Avis Lease munkatársait, akik a gépkocsi javítási történetét, költségeket, javítási szükségességeket mérlegelve engedélyezik, ellenőrzik a javítást.

Javítások ellenőrzése:

Az Autóflotta - Avis Lease az ügyfelek érdekeinek védelmét a minél jobb kiszolgálás érdekében a javítások szúrópróba, illetve célirányos ellenőrzési rendszerének működtetésével valósítja meg. A javítás során - igény esetén, vagy a javítások után - szükségesség, sikeresség és beszerelés ellenőrzést végez, gépjármű műszaki szakértő bevonásával.

A szervizbejelentkezés

A szervizekben munkatársainak segítségével tud bejelentkezni kérjük hívja munkatársunkat az időpont érdekében vagy küldjön e-mailt és mi 30 percen belül jelentkezünk Önnél.

Munkatársaink:

Zentai László

+36-30 / 303-7169Gumicsere szolgáltatás

Budapesten saját gumitároló rendszerünk segítségével tároljuk és ápoljuk partnereink gumiabroncsait és felnijeit továbbá az egész országot lefedő gumiszerviz partnerhálózatainkkal segítjük ügyfeleink biztonságos közlekedését!

A téli/nyári gumiabroncs készlet és az opciósan hozzá tartozó lemeztárcsák beszerzését már a gépjármű beszerzésekor megindítjuk, ezzel készítjük el ajánlatainkat valamint szerződéseinket.

Szolgáltatásunk:

  • csereabroncsok tárolása

  • átgumizás szezonális gumicsere

  • idején egész éves abroncs-karbantartási szolgáltatások


Minden esetben a szezonális cserék alkalmával munkatársaink keresik meg önt telefonon és egyeztetnek Önnel időpontot hogy Ön a lehető legkényelmesebb kiszolgálást tudjuk biztosítani.

Szervizsofőr szolgáltatásunk igénybevételével Önnek nem kell a szervizbe látogatnia mi megkeressük Ön az egyezetett időpontba és munkatársaink elviszik a járművét a szervizbe és a csere után a Ön telephelyére szállítják.

Gumicsere koordinátor:

Zentai László

+36-30 / 303-7169


Szerviz sofőr szolgáltatás

A kötelező szervizelést, gumicserét intézheti kényelmesen. Szerviz sofőrjeink az egész ország területén vállalják, hogy elmennek ügyfeleink által használt autókért, elviszik a szervizbe, gumicserére, vagy akár más kívánt helyre és vissza is szállítják. Külön igény esetén egyszerre akár több autó tréleres mozgatását is vállaljuk. A mozgásképtelen autókat assistance szolgáltatásunk keretében szállítjuk el.

Lehetőséget kínálunk arra is hogy csereautóinkat sofőrrel együtt biztosítsuk.Biztosítás

Ügyfeleink flottáihoz a kötelező felelősségbiztosítási szerződések mellett biztosítási partnereinkkel közösen kedvező CASCO, baleset-, valamint poggyászbiztosítási szolgáltatási csomagot is nyújtunk. Az úgynevezett GAP biztosításunkkal a totálkár vagy lopás esetén Partnereink az esetlege értékveszésekre kötnek biztosítást így az ilyen károk esetében nincs több kockázat olyan szempontból hogy a biztosító kevesebb összeget fizet mint amit a gépjármű esetleg ér.Ügyfeleink érdekeit magasan szem előtt tartó kényelmes kárügyintézést biztosítunk azzal, hogy Önálló kárfelvételi jogunkkal már akár a káresemény napján megkezdődhet a javítás. Kár esetén sofőr, bérautó és assistance szolgáltatásunkkal segítünk áthidalni a kényelmetlen helyzetet.

Folyamatos biztosítási riportjainkból a vállalati döntéshozók nyomon követhetik a biztosítási káreseményekkel kapcsolatos információkat is.

Kár esetén kérjük hívja munkatársukat aki azonnal rendelkezésére áll:

Zentai László

+36-30 / 303-7169

Üzemanyag


Az Autóflotta - Avis Lease a Shell a Mol és a ÖMV olajtársaságokkal kialakított jó együttműködésének eredménye, hogy a vállalati flottapolitikának megfelelően és kedvező áron tudjuk kínálni szolgáltatásaikat. Naprakész információval szolgálunk az egyes gépjárművekhez tartozó vásárlásokról. Az üzemanyag-menedzsment szolgáltatásunkat a társaságok kártyaszolgáltatásához kapcsoljuk.

A kártya használata rendkívül egyszerű, a szolgáltatások köre igény szerint állapítható meg, a legegyszerűbb tankolástól az autópálya matrica vásárlását és egyéb szükséges adalékok, alkatrészek vásárlásának engedélyezéséig. A kártya használatáért fix díjat NEM számolunk fel, NEM kérünk biztonsági letétet, mégis 30 napos kamatmentes fizetési határidőt nyújtunk minden ügyfélnek.Használt autók

Az Avis Lease csak kifogástalan minőségű márkaszervizekben javított, gépjárműveket kínál eladásra. A járműveket az ügyfeleink a futás alatt minden esetben az Avis szervizfelügyelete mellett használták, így minden rendellenesség azonnal javításra került.

A leendő vásárlóink így garantált minőségben gondolkodhatnak meglepetések nélkül. Minden gépjárműhöz teljes szervizkönyv és adott esetben karosszériajavítási történte párosul. Az igazolt futásteljesítménnyel átadott gépjárművekhez használtautó beszámítást is tudunk biztosítani.

Minden gépjárműhöz speciális hitel, pénzügyi lízing valamint, tartósbérleti finanszírozást tudunk biztosítani.

Továbbá lehetőség van az úgynevezett kiterjesztett garancia biztosítására is.

Vásároljon minőségi használtautót garanciával, keresse munkatársunkat, és válogasson kínálatunkból.


avislease.hu